Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 december 2008 18:22 av En annan undrande...

Slät?

Det är väl bättre träning att åka på en bana som är oslätad? Jag är ingen expert på cross, men att jämt åka på slätade banor verkar ju vara rätt dålig träning om man tävlar, om nu inte alla banor på alla tävlingar är släta under hela tävlingen...
"Jävliga" banor måste väl vara bra träning, se på endurobanan vi har, helt perfekt!
Fast dammet är jobbigt på crossbanan...

19 december 2008 10:11 av Undrande

Fortsättning.

Det får inte vara så att Det pratas i distriktet att Hoforsbanan inte går att åka å träna på då den är för stenig, dammig mm. det är ju träningsavgifterna som kan ge fina pengar till klubben. Inför transponderträning tycker jag.
Vi får garanterat tillbaka pengar på det jobb vi lägger ner om vi bara hjälp åt å fixar.
Har själv åkte till gävle å tränat på nyslätad eller vattnad bana och i hofors har det endast varit 3-4 st medans i gävle 30-35 st. räkna själv. det blir pengar.!

19 december 2008 10:05 av Undrande

??

Till FD

Ja trodde det med att nån från styrelsen skulle svara, men jag tycker liksom många andra att klubben och styrelsen är lite sega.
inget Go i klubben.
Jag tycker att den gångna säsongen har varit lite svajjig då det blir panik varge gång banan ska slätas ( vilket den gjorde kanske 5 ggr) Har hört att Nisse är med i Matchen igen vilket jag hoppas stämmer då han är kanon på att släta o fixa banan.
Inför nästa säsong måste vi ta nya tag å se till at banan är i bra skick HELA säsongen,

17 december 2008 20:38 av Funktionärsjagare

Vintercupen

Hurra, hurra Christer Norgren har ringt och ställer upp, jajamensan nu börjas det nog plinga in folk som vurmar för att vara med och se till så det händer nåt. För dom minsta åkarna måste jag skvallra om att det är en bana färdig. Har ni tänkt på en sak, det går bra att åka odubbat, med gammelhoj, arb,kläder med skydd under och lite hur som helst. Det viktiga är att alla och envar har roligt. Kalevi.

12 december 2008 19:33 av T:et

Eloge

Jag tycker verkligen att de som är ute i skogen och hugger kvist och träd för att endurospåret ska bli ett... endurospår, är värd all uppmuntran man kan tänka sig. Och mer ändå. Det är MYCKET jobb som ligger bakom, tänk på det. Många timmars huggande blir det....

// Simmaren (som hugger i ibland)

11 december 2008 19:55 av kalevi Brandhed

Smörj Rullen Full Gas

Ring Blom Lasse, Gunnar eller Per Enoksson 40386 eller 85141 Ni som vill hjälpa till vid Endurotävlingen den 28/12. Fri mat och mycket värme, Riing ring på stubben. Ronny och Inge har varit duktig som tusan redan, fler som vill komma på god fot med Sankte Per ?? Ps. Har hört att många Enduroförare är i full gång med sina förberedelser. Vi som vill köra på is, var har vi is att åka på??. MVH. ivelaK.

10 december 2008 22:25 av Undrande nr3

Där var det oxå dött!

Precis som med Amf Årsunda då. Hemsidan stängd fortfarande!

10 december 2008 16:20 av En till som undrar

Här vare dött!!

Verkar som alla Hoforsare gått i ide!

8 december 2008 06:34 av Örjan Petterson

Grinden

Tänkte chocka min kropp och börja åka lite så smått igen och undrar nu om det är någon som låser upp grinden på helgerna eller lär man parkera på "utsidan"
(hade tänkt åka på sön. 14/12 )

3 december 2008 16:24 av Undrande?

Avslutning?

Ingen avslutningsfest för medlemmarna i år?
i år?

Brukar inte serielaget ha en Avslutning med?

Promoteq

 

Eltebo Plåtslageri

 

Coor

 

Midroc

 

Berendsen_2013_logoxx

VästkustVillan logga

Bäckströms MekaniskaSISU hemsida

Postadress:
SMK Hofors - Motorcykel och Snöskoter
Box 109
81322 Hofors

Kontakt:
Tel: 0703121536
E-post: This is a mailto link

Se all info