Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 september 2011 18:47 av asd

banan

Släta till banan lite , va ju för jävlig i tisdags , kommer dock imorgon (söndagen den fjärde)

2 september 2011 01:01 av Var och en måste få bestämma

.

I detta läge ska man akta sig för att säga för mkt, men väldigt många i ett sorgearbete behöver få komma tillbaka till "sin vardag" och då är det bra att komma upp på cykeln och köra igen. Många vill hedra sina kompisar genom att köra. Låt alla få bestämma hur de vil göra och respektera beslutet oavsett vad det är:)

2 september 2011 00:21 av Fundersam...

Tävling?

Är enda anledningen att genomföra tävlingarna att alla skall få träffas och hålla en tyst minut? Då tycker jag att det kan organiseras utan tävling. Mina tankar går till det lag som mist sin lagkamrat och så sent som igår hade begravning, hur ser dom förarna på att köra tävlingen? Det är oerhört tragiskt det som drabbat motocrossen denna sommar och det är ingen självklarhet att alla tävlingar ska ställas in, men ibland kanske man måste få en timeout och hinna landa med fötterna ner igen.

1 september 2011 23:35 av BIM

Serie

Hur många lag är anmälda till tävlingen i Hofors?
Det var 5 lag av 12 anmälda till Falun, det återspeglar väl ändå vad majoriteten av förarna känner för.

1 september 2011 23:02 av Johan/Annika

Starkt gjort

Vi tycker att det är starkt gjort av er och ett mkt bra beslut att trots allt köra denna tävling. Vi hedrar dessa killar på ett mkt bra sätt genom att fortsätta med det som de tyckte var roligast.Sedan är det upp till var och en att bestämma hur de vill att deras son/dotter gör. Vi och många med oss stödjer erat beslut//Johan

1 september 2011 23:01 av Johan/Annika

Starkt gjort

Vi tycker att det är starkt gjort av er och ett mkt bra beslut att trots allt köra denna tävling. Vi hedrar dessa killar på ett mkt bra sätt genom att fortsätta med det som de tyckte var roligast.Sedan är det upp till var och en att bestämma hur de vill att deras son/dotter gör. Vi och många med oss stödjer erat beslut//Johan

1 september 2011 22:53 av Mikael Eklund

Tävling!

Med full respekt för att vi alla tycker olika i denna fråga, har vi (SMK Hofors) beslutat att genomföra denna tävling. Sen har vi naturligtvis full förståelse för de som inte vill delta i tävlingen. Det är fruktansvärt tragiskt allt som skett denna sommar, men vi resonerar olika i hur man kan minnas/hedra de som drabbats. Hoppas på förståelse på samma sätt som vi respekterar de som ställer in!

1 september 2011 22:44 av Marita

Tävling

Jag håller med Larsa om att tävlingen skall köras. Det är oerhört tragiskt det som har hänt, det borde inte hända, och jag har all respekt för anhöriga och deras sorg. Vi som inte kände dessa åkare har också ett behov att få dela sorgen, just genom att träffas och ha en tyst minut tillsammans. Vår son åker för Christian, Fredrik och Johan i helgen, det är vårt sätt att hylla killarna!
Marita Larsson, Skutskärs MS

1 september 2011 21:24 av Larsa

Tävling

Jag tycker det är bra att köra tävlingen,trots det tragiska som har hänt motocrossen.
Man samlas har en tyst minut och är tillsammans.

1 september 2011 21:11 av Anders

Tävling

Tycker ni ska följa andra klubbars beslut att ställa in helgens tävling.. Kan vara bra.

Promoteq

 

Eltebo Plåtslageri

 

Coor

 

Midroc

 

Berendsen_2013_logoxx

VästkustVillan logga

Bäckströms MekaniskaSISU hemsida

Postadress:
SMK Hofors - Motorcykel och Snöskoter
Box 109
81322 Hofors

Kontakt:
Tel: 0703121536
E-post: hallonfallet8@gmail....

Se all info