Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
25 december 2008 19:10 av K. Vesa Brandhed

Vintercupen

Nu är det full fart i skogen inför vintercupen. Ring ni som ej ska tävla för det behövs en general, en kapten och några fotsoldater för att styrkan inför drabbningen ska bli fulltalig. Nu ringer jag till Lasse och blir ajour med totala läget. Banan, javisst ja, det har frysit på runt hela så nu kan mormor ta 5 varv utan nerfall. MVH. Kalevi.

20 december 2008 22:33 av Inga

"Oro"

Hur är det i SMK Hofors oroligt eller????

20 december 2008 20:11 av Malin Englund

mephoto.se

Halloj!

Jag var och plåtade lite idag på vintercupens första tävling i Jämmerdalen. Sitter nu och går igenom över 500 bilder. Håll utkik på min hemsida. Bilderna kommer snart laddas upp!

Var dessvärre inte med hela dagen, så alla finns inte med på bild, men kika gärna och se efter om Du finns med...:)

Mvh Malin Englund
www.mephoto.se

20 december 2008 10:35 av jörgen lindgren

FORTSÄTTNING TILL UNDRANDE

om du har några funderingar eller syn punkter så får du gärna kontakta mig 070-3601316
MVH:Jörgen Lindgren/ordf

20 december 2008 10:31 av jörgen lindgren

SVAR TILL "UNDRANDE"

hej "undrande"ber om ursäkt att vi inte svarat på ditt inlägg tidigare.det är roligt att du har åsikter om banan och styrelsens arbete.jag förutsätter att du är medlem i smk hofors med tanke på hur du formulerar dig i ditt inlägg.det verkar som att du är väldigt engagerad så mitt förslag är att du blir mer aktiv i klubbens dagliga arbete,då kan du påverka och ändra på det du tycker är fel.men så länge du vill vara anonym och inte törs stå för dina åsikter kan det verka som allmänt gnäll.

19 december 2008 18:22 av En annan undrande...

Slät?

Det är väl bättre träning att åka på en bana som är oslätad? Jag är ingen expert på cross, men att jämt åka på slätade banor verkar ju vara rätt dålig träning om man tävlar, om nu inte alla banor på alla tävlingar är släta under hela tävlingen...
"Jävliga" banor måste väl vara bra träning, se på endurobanan vi har, helt perfekt!
Fast dammet är jobbigt på crossbanan...

19 december 2008 10:11 av Undrande

Fortsättning.

Det får inte vara så att Det pratas i distriktet att Hoforsbanan inte går att åka å träna på då den är för stenig, dammig mm. det är ju träningsavgifterna som kan ge fina pengar till klubben. Inför transponderträning tycker jag.
Vi får garanterat tillbaka pengar på det jobb vi lägger ner om vi bara hjälp åt å fixar.
Har själv åkte till gävle å tränat på nyslätad eller vattnad bana och i hofors har det endast varit 3-4 st medans i gävle 30-35 st. räkna själv. det blir pengar.!

19 december 2008 10:05 av Undrande

??

Till FD

Ja trodde det med att nån från styrelsen skulle svara, men jag tycker liksom många andra att klubben och styrelsen är lite sega.
inget Go i klubben.
Jag tycker att den gångna säsongen har varit lite svajjig då det blir panik varge gång banan ska slätas ( vilket den gjorde kanske 5 ggr) Har hört att Nisse är med i Matchen igen vilket jag hoppas stämmer då han är kanon på att släta o fixa banan.
Inför nästa säsong måste vi ta nya tag å se till at banan är i bra skick HELA säsongen,

17 december 2008 20:38 av Funktionärsjagare

Vintercupen

Hurra, hurra Christer Norgren har ringt och ställer upp, jajamensan nu börjas det nog plinga in folk som vurmar för att vara med och se till så det händer nåt. För dom minsta åkarna måste jag skvallra om att det är en bana färdig. Har ni tänkt på en sak, det går bra att åka odubbat, med gammelhoj, arb,kläder med skydd under och lite hur som helst. Det viktiga är att alla och envar har roligt. Kalevi.

12 december 2008 19:33 av T:et

Eloge

Jag tycker verkligen att de som är ute i skogen och hugger kvist och träd för att endurospåret ska bli ett... endurospår, är värd all uppmuntran man kan tänka sig. Och mer ändå. Det är MYCKET jobb som ligger bakom, tänk på det. Många timmars huggande blir det....

// Simmaren (som hugger i ibland)

Promoteq

 

Eltebo Plåtslageri

 

Coor

 

Midroc

 

Berendsen_2013_logoxx

VästkustVillan logga

Bäckströms MekaniskaSISU hemsida

Postadress:
SMK Hofors - Motorcykel och Snöskoter
Box 109
81322 Hofors

Kontakt:
Tel: 0703121536
E-post: This is a mailto link

Se all info